8 september 2017

Fotoboek van Fotofabriek.nl

Ik ben dol op fotoboeken, maar vaak loop ik achter. Van vakanties maken we een album van 2 jaar in 1 album. Die van de jongens doen we ondertussen ook zo, van meerdere jaren bij elkaar. Door de omstandigheden van het afgelopen jaar hier thuis, was dat op de lange baan gekomen. Toen ik een mailtje kreeg voor een samenwerking met Fotofabriek.nl, hoefde ik ook niet te twijfelen.

Voor mijn blog mocht ik een A4 boek uittesten en ik besloot 3 jaar in 1 boek te stoppen. Op het grootste gemak heb ik de afgelopen maanden de mooiste foto's uitgezocht en verwerkt in dit boek. En wat is hij geweldig! Een prachtig naslagwerk voor later.

Het boek of ander fotoproduct kan je op je eigen laptop en offline maken. Ideaal! 


De gereedschappen wijzen voor zich. De sjablonen aan de zijkant en de mogelijkheden daarmee zijn erg groot. Voor onszelf heb ik door de jaren gemerkt dat het het beste werkt om zoveel mogelijk hetzelfde sjabloon te gebruiken. Zo creëer je meer rust in een boek met toch vaak veel foto's!



Tussendoor kan je het  beste je product opslaan, want stel je voor dat er iets fout gaat. 



Omdat ik meerdere jaren in 1 album doen, heb ik hem ook in gedeeltes gemaakt door de zomer heen. Kopje thee erbij en herinneringen ophalen! Hier boven is onze vakantie van 2015, die is toch alweer een stukje weggezakt en door het zien van al die foto's gaat het weer helemaal leven. Super leuk!



Het bestellen is makkelijk, je moet je boek uploaden, een keuzemenu doorlopen om je eigen keuzes te maken. Denk hierbij aan glans, andere kleur schutbladen, extra boek bestellen, enz. En dan begint het grote wachten. Het is fijn dat ze gelijk een uiterste datum aangeven waarop je je boek geleverd krijgt. Tussendoor kregen we een leuk filmpje waarop we konden zien hoe onze omslag werd gemaakt. Super leuk!

En toen was hij er! Yeeee ...wat is hij gaaf geworden. Super blij mee en hebben hem al aan veel mensen laten zien. 














De vakantie is voorbij, iedereen zit weer op school... Dus tijd om eens te aan de slag te gaan met het maken van je eigen fotoboek. Ik heb een hardcover boek gemaakt en ik zag dat deze nu in de aanbieding zijn bij de Fotofabriek!


~het fotoboek in deze post werd gesponsord door Fotofabriek.nl. 
Bedankt voor de samenwerking!~

3 opmerkingen: