17 maart 2017

Wentelteefjes van rozijnenbrood

Wentelteefjes zijn altijd lekker!
Toch?


Hier een graag gezien gerechtje als lunch, als er oud brood op moet. Een tijdje geleden had ik rozijnenbrood over.. dat werd toch minder lekker.. Ahaaa... idee... wentelteefjes. Ze vielen erg in de smaak en verdwenen zo in de buikjes van de jongens. 


Recept Wentelteefjes van rozijnenbrood

oud rozijnenbrood
2 eieren
300 ml melk
theelepel kaneel
boter

Mix de eieren, melk en kaneel tot een luchtig mengseltje. 
Leg het brood klaar en verwarm een pan met daarin boter. 


Druk het brood in het eimengsel, laat het zich volzuigen en draai het evt nog even om. 



Leg het brood daarna gelijk in de pan, bij mij passen er 3 tegelijk in de pan. 
Zorg er voor dat je pan vol zit en wacht dan weer met het brood in het ei dopen. 
Bak de wentelteefjes in ongeveer 5 minuten gaar en goudbruin. 
Serveer ze het liefst direct, met wat poedersuiker en een klein klontje boter... 



Houden jullie ook zo van wentelteefjes? Of uberhaupt al warme lunches? Ik vind het echt heerlijk en onze jongens ook merk ik. .. 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen