23 januari 2015

Broodspiraaltjes met hagelslag

Met kerst maakte ik deze hagelslag spiraaltjes...
de jongens vonden ze helemaal geweldig!

sorry slechte foto

Om ze te maken gebruikte ik sandwichbrood of  zoals het bij de jumbo heet tramezzini.
Dat zijn lange dunne plakken wit brood.die je heel makkelijk op kan rollen...

Dit is maken is echt heel simpel.
Besmeer de plakken met boter en bestrooi ze met hagelslag...
Rol het brood strak op, prik er prikkertjes in
en snijd ze in mooie stukken.


Nu maakte ik een zoete variant...
maar wat dachten jullie van kruidenroomkaas, kipfilet en sla...
zalm.. en ga zo maar door...

1 opmerking:

  1. Kan het alleen maar beamen,heel lekker met hartige variaties, ik maak de spiraaltjes al jaren en de presentatie doet het ook goed op schaal tussen allerlei andere hapjes.

    Fijn weekeind,Ger

    BeantwoordenVerwijderen